Nordhs Borstfabrik AB

Hur du lättast använder sidan

Du som kund står i fokus när vi bygger om vår hemsida från grunden. Det innebär att vi strävar efter att sidan skall vara informationsrik och lättnavigerad. På den här sidan kan du läsa lite om de olika sätten att hitta det du letar efter.

 

Navigationsmenyerna

Det vanligaste sättet att navigera sig fram genom en hemsida är att klicka på navigeringsknapparna högt upp på hemsidan. Om du sedan håller musen över knappen produkter så kommer det byggas på undermenyer för att du lättare ska hitta borstar för ditt ändamål. Håller du sedan musen över borstar för sopmaskiner så kommer ytterligare en meny visa sig. Där kan du välja vilken typ av borstdel du vill veta mer om, exempelvis ogräsborstar. Om du istället trycker på knappen produkter som kommer du till en sida som kortfattat beskriver vårt produktsortiment.

Produkter eller maskinfabrikat

 

Vet du redan vilken typ av borste du letar efter så rekommenderas du att använda dig av knappen produkter.

Vet du bara vad du har för maskin men inte vilken typ av borste du skall använda bör du börja leta efter ditt maskinfabrikat genom att hålla musen över knappen Sopmaskiner

Inbyggda sökmotorn

 

Vi har nu även integrerat en avancerad sökmotor på vår webbsida. Du hittar den högst upp till höger på sidan. Sökmotorn kommer då lista samtliga dokument som är knutna till eller ens innehåller ordet du sökt på.Observera dock att detta i några fall kan leda till många träffar som kan vara irrellevanta.

Kontakta oss

 

Om du inte skulle hitta det du letar efter, vill ha mer detaljerad information, behöver en special gjord borste, vill göra en beställning eller undrar något annat. Tveka inte att kontakta oss via sidans kontaktformulär, fax eller telefon. Läs mer »